Hasselnötsbrownie. I botten har vi en glutenfri brownie med hasselnötsmjöl och rostade hasselnötter. Lager två är en saltkolapannacotta, som endast består av tre ingredienser (och salt)
"Nyttig" i detta sammanhang är väl en sanning med modifikation, men i jämförelse med en klassisk brownie är denna variant i alla fall ett nyttigare, hälsosammare och kanske till och med godare alternativ
Ja, eller det är det jag intalar mig själv i alla fall när jag står med ett fat fullt av kladdiga och ljuvligt goda hasselnötsbrowniesmed kolasåstopping framför mig
Glutenfria choklad-, apelsin- och hasselnötsbrownies. Goda räkor med smakrik sås på smörstekt bröd. Blanda creme fraiche, majonnäs, citronskal och gräslök, smaka ev av med några korn salt
Choklad- & hasselnötsbrownies 32 st små eller 16 st större 100 g Mörk choklad 150 g smör eller margarin 3 msk kakao 2 msk farinsocker 2 msk ljus sirap 1 krm salt 3 ägg 2 dl socker 2½ dl vetemjöl 1½ tsk bakpulver 100 g hasselnötter Rosta hasselnötterna i ca 5-10 min
Mosa under tiden ihop banan och avokado med en gaffel och tillsätt vaniljpulver och honung. Ja det här med att baka sockerfritt (ja lite honung är det ju i) funkar ju riktigt bra
Jag serverade med en rå hasselnötsbrownie. I går hade jag en kompis över på lunch och till fika bjöd jag på en alla hjärtans dag paj med vaniljkesella och en bit brownie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.