Hoppas att ni har haft en skön lördag och så hoppas vi på en underbar helg. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
jag ringlar över sallader, har i egen majonäs osv - mer om det och vart jag köper här. all natural och saltfri - har skrivit mer om hur man beställer dem här samt ytterligare ett kryddtips
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Kanske ärdet så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Jag har letat efter ett recept på dessa skorpor, men inte hittat något som jag gillar. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Jag har längtat efter nässlor hela året – o nu är de äntligen här. Share this. De som inte hamnade i soppan, lades på tork i ett mörkt rum eller förvälldes och frystes ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.