Denna kycklingfilegrytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddag i pulkabacken, rosiga kinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göramiddag
Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammans med lök och vitlök i fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tills såsen kokat ihop något
Kyckling med dragon- & senapssås. Läggkycklingen i en ugnsform och häll såsen ovanpå. Ni som följer bloggen kanske har snappat upp att jag på gärna vill laga snabba maträtter som inte tullar på smaken
Skär kycklingen i mindre bitar och stek med salt och peppar, ställ åt sidan. ½ gul lök, hackad. Rör ner kycklingköttet och låt sjuda ytterligarenågra minuter
Vi äter mycket kyckling hemma det kanske märks. Mumsigtgott. Bena ur kycklingen och skär i lagom bitar. Så här får ni en urgod pastasås som är riktigtgod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.