Hur många av er såg Historieätarnas julspecial. Inte så värst upplyftande. Istället för att ägna mer tid åt det svenska köket ska jag framöver göra en djupdykning i den flertusenåriga persiska matkulturen
Tårta med Happi tree tema. För bara några månader sen så fick jag äran att göra doptårtan till Hampus och idag när han skulle fira in första födelsedag fick jag uppdraget igen
Det här är kalasmat eller efterrätt förstås som vi blivit bortskämda med av svärmor/farmor Ingegerd. På småländska kalas bjuds alltid på äkta hemlagad ostkaka
Vi älskar Tosca i våran familj, men jag har bara gjort samma gammla vanliga tosca och nu när jag fick en massa goda nötter från Exotic Snacks så måste jag prova det jag har funderat på länge
Hej alla glada matvänner. En vecka har gått sen vi serverade Boråsmenyn på Stadshuset i Borås. Menyn skapades av nio kockar i från stadens restauranger, en konditor och Leif Manneström som coach
Vill ni hjälpa mig att leta efter någonting. Det kallas för helgen. Vart tog den vägen. Jag jobbade i lördags ( så är det ju med butiksjobb) kom hem vid 16
Älskar frukosten. Skulle lätt kunna skippa alla andra måltider. lätt. Hampus Thunholm restaurangchef på Agaton i Ramundberget sa en så himla bra sak när vi nu hängde med honom där uppe i förra helgen
Idag har det varit fullt upp här hemma. Min lille Hampus på 11 månader var i full fart hela dagen. Man blir lite trött, märks att man inte är 20 år längre
NU är vi i gång på Kungstensgatan 2. Känns sjukt bra att vara tillbaka i stan, för sex veckor sedan så öppnade vi upp portarna till den tredje restaurangen i gamla “Jarlateatern” SHIBUMI
Mamma och pappa Biobesök Frost, DVD Flygplan, tre Molo-linnen och spel Den förvunna diamanten. Mormor Anneli LED-TV med DVD-spelare (tillsammans med farmor och farfar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.