Smaka av med salt. Mosa samman med en gaffel och smaka av med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumikuberna gyllene runt om på medelhög värme
Den här gången blev det med fyllning av ägg, purjo, yoghurt och kaviar. Garnityr med en len avokadokräm, lite sälta från skaldjur och lite ägg därtill, det är ju faktiskt påsk
Onsdag – Öl- och pankofriterade halloumitacos. Måndag – Våfflor med veganskagen. Öl- och pankofriterade halloumitacosJag och min kille är rörande överens
Då hittar ni också några av mina andra favoriter, bland annat en med melonskivor och avocadokräm, eller rödbetor och pepparrotskräm, eller vårprimörer och stora spenatblad
Avocadokräm. Gröp ur köttet och mosa det med en gaffel. Avocadokräm. Blanda moset med övriga ingredienser. Servera köttet tillsammans med salsan, avokadocremen, gärna pinjekärnor, sallad och bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.