Till det grillade åt vi en färskpotatissallad – det är i alla fall midsommar-aktigt. Varva potatis, sparris, lök, avocado, tomaterochruccola på ett fat eller i en skål
nedre delen av den gröna sparrisen kan vara lite träig, bryt därför av några centimenter av foten, där den knäcks naturligt, och hyvla bort det första lagret (förutomknoppen) då det kan vara lite beskt
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisoroch den rivna osten försiktigt med spenaten. Nu när det börjar bli varmt ute vill manoftast äta något lätt och enkelt
Vitsparrissmakar ungefär som grön sparris, men ändå inte. Skala sparrisenmed en potatisskalare. Jag tycker bättre om den gröna, men den här somriga förrätten är det verkligen inget fel på
Om du kan räkna till ett är du nästan i hamn när det gäller den här potatissalladen. Ät potatissalladen till rostbiff, lufttorkad skinka, eller annat kallskuret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.