Hallonglass. Sätt ugnen på 175 grader. Tina de frysta hallonen enligt anvisning på paketet. Smörj kanterna i en form med löstagbar kant (ca 24 cm) och kläm fast ett bakplåtspapper i botten
Fräs 1/2 hackad rödlök mjuk i några droppar olivolja, fräs med tomatpurén på slutet. Tillsätt krossade tomater, Caribbean fruits, balsamvinäger, avrunnen tonfisk, paprikapulver, salt och peppar
Vispa äggulor och socker tills smeten blir ljus och porös. Rör i grädde, mjölk, mixade hallon och några droppar hallonessens och rör om tills allt är väl blandat
Jag älskar bär och särskilt hallon. Bland de lyckligaste stunderna i livet är när jag står vid en hallonbuske och plockar och äter hallonen direkt från busken… total njutning
Hallonglass utan maskin2 äggulor ½ dl florsocker 2 äggvitor2 msk strösocker 2 dl vispgrädde2 dl frysta hallon som har tinatBörja med att mosa dina hallon med en gaffel
Hallonglass 2 portionerCa 250g kokosmjölk (jag använde mig utav Santa Marias)3 äggulor2msk sötströ0,5tsk vaniljpulver1dl hallonVispa kokosgrädden i en bunke, och se till att den stått kall innan och att den känns stum när du skakar den, inte vattnig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.