Tag med en slev och stick i riset så såsen blandasmed riset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Servera med salsa och sallad. Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa medViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Hacka ihop alla ingredienserna till pajdegen med gaffel. Skala, kärna ur och skiva äpplena tunnt. Blanda äppelbitarna med kanel och sötningsmedel och lägg sedan i en ugnsfast form
Blanda i potatis och salt. Blanda jäst, 2 tsk olja och 6 dl fingervarmt vatten i en degbunke. Rör i mjöl, ca 16 dl, lite i taget och arbeta degen kraftigt tills du får en fast och elastisk deg. Pensla en långpanna med 2 tsk olja och bred ut degen, låt det sedan jäsa ytterligare 30 minuter under duk
Blanda pastan med fraiche och pastakryddan. Krydda köttet med salt och peppar, stek i resten av oljan. Strimla löken, paprikan, halvera tomaterna och dela sockerärterna i mindre bitar
Denna gång med enbart morot och vitkål Ååååh denna 'gamla godingen' gjorde jag igår. Blev ruskigt sugen på råkostsallad så det blev att damma av detta receptet
Häll i grönsakerna och låt brynas tillsammans med kycklingen ett tag. Strimla kycklingen (eller häll i chicken fillet påsen) och bryn den i lite olja eller Fry easy (sprayolja)
Täck tortillabrödetmed skinkan. Krydda med salt och peppar och vik ihop din wrap. Fördela grönsaker och ananas över och avsluta med att ringla över yoghurten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.