Hönökakor är så gott och sådär lagom tjocka. Hönökakor (4 st). Man bakar dem lätt och behöver inte vara så noga med formen, bara charmigt om de är lite ojämna
(vill du baka hönökakor med vanligt mjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl). (vill du baka hönökakor med vanligt mjöl utesluter du fiberhusk och byter ut glutenfri mjölmix och rismjöl till 4 dl rågsikt och 9-11 dl vetemjöl)
De glutenfria hönökakorna ( originalreceptet kommer härifrån) som jag har tipsat om flera gånger. Förra helgen fyllde jag på frysen med Adams absoluta favoritbröd
Amandas favoritbröd är hönökaka och igår överraskade jag med att baka egen hönökaka till frukost. Till min stora förtjusning så föll den min lilla tjej i smaken och vann över den köpta varianten
Nybakade Hönökakor. Jag bakade bröd så att Hanna skulle ha när hon vaknade, dessa kakor är en blandning mellan Hönökakor och rågsiktskakor och är underbara nybakade
Smula jästen, värm vattnet med fettet till 37° och lös upp jästen, använd först bara någon deciliter av degspadet och häll på resten när jästen är löst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.