Men nu var det ju chokladtema, Små miniskyla körvelblad smakbombade. Med Folkets favoriti Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdrivaosannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
Det senaste som jag har fastnat för är att koka köttgrytor, specielltmustigachiligrytorpå högrev. I lördags när jag var i Skåne hade jag mitt matuppslag itidningen Barometern, den här gången med temat vad man kan göra en söndagseftermiddagiköket så här ivintertid
Skär laxen imindrebitar och lägg på grönsaksbädden. Ta fram och tina laxen om den har varit fryst. Blanda räkor, crème fraîche, vispgrädde och dilli en skål
Anledningen att jag trivs så bra där, förutom för den grymma personalen, är att de har samma syn på mat som jag har, som de själva kokar ner till två ledord
Receptet på denna kantarellsoppa är en favoritirepris från förra hösten. När jag var liten åkte familjenibland ut i skogen och plockade blåbär, lingon och hallon
Jag är helt såld på det glutenfria surdegspulvret. Bröden blir så otroligtfina när man förstärker med det, jag tror nästan att jag aldrig mer kommer att baka glutenfritt utan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.