– blåbärsgröt. Servera med vispad kokosmjölk och toppa medpäronskivor. ½ rivet eko päron. Blanda havregryn med kardemumma, ingefära, vaniljpulver och bakpulver
Jag tycker glasyren var lite för söt, ändå minskade jag vaniljsockret med en hel matsked (det ska egentligen vara 4 msk), så nästa gång blir det nog ½ dl muscovadoråsocker och 1 dl rörsocker i glasyren
Blanda alla inredienser i en kastrull och värm på medelhög värme till önskad konsistens. gröt,. Servera med kanel och sötning eller dina favoritbär och kokosmjölk eller mandelmjölk
Har ni inte testat kombinationen ingefärsinkokta päronmed polkagrisgrädde så är det dags. Det traditionella sättet att koka in ingefärspäron på är att låta dom ligga och dra i socker och sedan koka dem länge
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. Idag gjorde jag tre limpor, en följde med till F's jobb en till mitt jobb och en in i frysen
Halvera päronen och ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Blå maränger med citronsmak. Jag lyckades äntligen överaska henne med en babyshower utan att hon förstod vad som var på gång, det blev verkligen så mysigt
Här kommer en paj i världsklass med underbara kombinationer av päron, hallon och en helt gudomlig kardemummasås (som för övrigt funkar klockrent till äppelpaj också)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.