Nyp ihop smöret med mjölblandningen. Samuel tyckte att grovascones är mycket godare än "vanliga". Orkade verkligen inte göra middag denna dag, så kom jag på det scones
De är grova och mättande och perfekt som mellanmål på eftermiddagen när man börjar bli lite trött. Här ett recpet på en variant på scones som jag improviserat fram efter att ha blivit näst intill ruinerad efter att så gott som varje eftermiddag köpt en liknande variant på caféet brevid jobbet
Skiva smöret med en osthyvel och låt det stå en stund i värme. Vi har haft finbesök från Stockholm och ätit en mysig frukost med bland annat supergoda scones med lite fröer
Jag äter med ganska mycket smör, ost och en god marmelad. Pappan här i huset saknas fortfarande men vi myser ikapp ändå och jag har bakat grova, nästan fettfria och jättesmarriga scones
Servera rikligt med smör/bregott och pålägg. Mitt recept på LCHF scones flöder flitigt på instagram. Det är många MÅNGA som lägger ut bilder på LCHF scones och det känns alltid kul när källan visas
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Smöriga, fluffiga och rykande varma med ost och marmelad, inte mycket som slår det. Kanske lite pannkakor, frallor från bageriet eller egna kalljästa, bär osv men scones är något som ofta finns till söndagsfrukosten
Finfördela smöret i mjölblandningen. Scones är räddningen när du vill ha nybakat bröd snabbt. Dessutom är det så vansinnigt gott att äta scones nygräddade och varma med ost och marmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.