Det gick bra att grilla, men jag är glad att Jimmy är grillmästare här hemma. Hade gjort en marinad med olivolja, soya, chilisås, creme fraiche, riven ost, chiliexplosion och peppar
Grillsäsongen är här. Ni ska bara veta hur glad jag är att grillsäsongen är här. Jag vet att det är fullt möjligt att grilla året om men riktigt så är inte sanningen i min familj
Eftersom vi inte var hemma i onsdags så kollade vi på finalen av Grillmästarna när vi kom hem i torsdags och jag blev lite inspirerad av deras mixed grill tallrikar (grattis Martin föresten även om jag höll på Jimmy som ju faktiskt bor här i Torslanda)
Jag äger ingen baksten och då jag såg på "grillmästarna" att det var lite väl riskabelt att lägga pizzan direkt på gallret fick det bli en egen variant
Jag börjar i fel ordning. Med tanke på alla de obloggade recept som otåligt väntar på att bli publicerade, så borde jag knappast inleda min återkomst med att skriv om det vi åt i går kväll
a i Grillmästarna 2013 och Johan kom 2. I fredags så stod det grillning på schemat igen. Väldigt enkelt denna gången men också väldigt gott nämligen lammspett
Ok. Jag ger mig…Förr har jag grillat på vanliga smågrillar, engångsgrillar och i en och annan hink och har fnyst lite försynt åt Webergrillarna, på samma sätt som jag fnyst lite åt fina bilar, men snart upptäckt fördelen med bra kvalité…
Jag är verkligen ingen tävlingsmänniska, och efter att ha deklarerat detta bör ni kunna förstå hur udda det är att jag trots allt ställer upp i en tävling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.