Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkadetomater
Mosa ihop fetaost med creme fracihe, strimlad tomat och mozzarella. Barnen håller sig sysselsatta med grannpojken som har en fyrhjuling så jag får lite egentid till att lösa korsord och läsa
Det här är min variant - fylld med karrébacon (ICA´s), soltorkadtomat, mozzarella och kryddor. Där kött (oftast Karré) skärs till ett "ark" som fylls med diverse godsaker - man tar helt enkelt det man gillar
Den här vegetariska lasagnen är baserad på en härlig tomatsåsmed basilika som är fylld medsparris, aubergine, soltorkadetomater, sockerärtor, färsk spenat, paprika och salladslök
Dagen därpå, lägg upp kycklingen på ett fat och dekorera medtomater och oliver. Lägg upp att på ett fat, börja med sallad, sen potatis, rödlök och sparris
~Neta & Peppe~. Men när man använder sig av soltorkadetomater (grillade sådana i vårt fall) ser det nästan ut som klippt bacon och smaksätter man ytterligare med lite liquid smoke (flytande rökarom) så får man den där rökigheten som bacon oftast har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.