Lägg entrecôten i en plastpåse och häll i marinaden. Skala och halvera gurkan på längden. Strimla salladslöken Torka av köttet och stek eller grilla det på hög värme
Mina favorit-pastasorter som jag serverar såsen till är rårispasta och kikärtspasta. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Sötpotatis är något som jag börjat använda mer och mer, tycker det är riktigt gott och ett bra alternativ till vanlig potatis, dessutom lägre GI om man tänker på sådant
Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Pasta tar cirka 8 min att koka, vannameiräkorna är redan färdigkokta när jag tar upp dom från frysen så det är bara att tina dom och steka på med lite kryddor. Så denna lunch blir klar på typ 10 min om du tagit upp räkorna ur frysen cirka 1 timme innan så dom hunnit tina. Pasta takes about 8 minutes to boil, vannamei shripms is already cooked when I take them from the freezer, so just defrost them and fry in a little seasoning. So this lunch will be ready in about 10 minutes if you defrost the shrimps from the freezer about 1 hour before. Dagens pastarätt tror jag att jag smaksätter med tomatpesto, det är bara att tillsätta 1-2 tsk i pannan när du fräser på räkorna och sen toppar jag nog med riven parmesan som jag har i en påse. 10 min. 10 min
Här har jag samlat många av mina goda tillbehör till vårens och sommarens kommande grillmiddagar. Nu är våren riktigt i antågande, så passa på att njuta av allt gott från grillen så fort du har chansen
Sätt ugnen på 225°. Rosta potatisen tillsammans med vitlök, olja, salt och peppar i mitten av ugnen ca 30 minuter. Tag ut vitlöken efter ca 20 minuter och låt svalna. 4 bitar entrecote (à 200 g)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.