Grillad chermolulalax med försvenskad Caesarsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st lax , portionsbitar
  • 1 st citron(er) , rivet skal
  • 1 msk spiskummin
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 kruka(or) koriander , finhackade blad
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , finhackad
  • 1 st röd chilifrukt , finhackad
  • 0.75 dl olivolja
  • 1 salt och nymalen svartpeppar
  • 1 huvud romansallad
  • 1 knippa(en) röd lök (ar)
  • 1 körsbärstomater , några st, gärna blandade färger
  • 8 st mandelpotatis , kokta, kalla, medelstora
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 burk(ar) ansjovisfilé(er) , (55 g)
  • 0.5 dl gräslök, hackad
  • 1 st äggula (or)
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 tsk svensk senap
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 1 msk citronsaft
  • 1 dl rapsolja
  • 3 skiva(or) lantbröd , tärnade (1,5 cm)
  • 1 smör
  • 1 dill, hackad
  • 1 salt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.