Hon har samlat på grodor i många år. Rösta gärna på mina grodor här. 2 ägg1 dl honung3 tsk vaniljsocker100 g smör1 dl mjöl0,75 dl potatismjöl2 tsk bakpulvermandelspånSmält smöret. Lägg mandelspån i botten av formarna och fyll på med smetSätt ugnen på 175° c och grädda i 10-15 minuter
Här på bloggen och på Facebook har det ramlat in massor med gratulationer. Till och med vädret bjöd på sitt finaste humör, en fantastisk Brittsommardag
Dels så har jag tillbringat extremt mycket tid på jobbet. Detta för att slippa grova bitar från ströbröd i en så spröd kaka) Pudra över lite vaniljsocker i botten på båda formarna
Stort grattis från mig, det är en glädje att Sigrid vann. Hon gav mig en påse fantastiskt doftande ungersk paprikakrydda inköpt på en marknad efter en resa till Budapest
Jag älskar att fylla år på sommaren. Många födelsedagar har jag firat på Käringön och så även denna. Till detta hade vi lite bubbel som avnjöts på bryggan vid vår sjöbod
Dagen har börjat med sång och ytterligare några superfina presenter på sängen, men eftersom familjen var här och firade min födelsedag igår blir det antagligen inte mycket mer firande idag
Vill du ha tips på god vardagsmat tycker jag du ska titta in hos Sara på bloggen Vardag. Det gör även Anki och Håkan på Mårtenssons kök - förutom allt möjligt annat smått och gott
För fem år sedan spenderade jag en av de bästa dagarna i mitt liv, dagen då vi hade våra nära och kära runt oss och bröllopet som blev bättre än jag någonsin vågat hoppas på
Äntligen är glasskivan på plats i vårt kök. Idag på min första jullovsdag roade jag mig att städa i hela huset, stryka tvätthögen, handla mat och göra lite mer julgodis
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.