I dag är det ingen vanlig dag, nej för det är mammas födelsedag. Grattis mamma - 65 år i dag. Jag har gjort två smörgåstårtor till hennes bjudning i kväll, så de som kommer och firar henne får smaka av dessa tårtor
Jag har haft tillfälle att bli god vän med en fantastisk människa och matlagerska, Sigrid Bàràny som har kämpat som en gudinna, lagar sin mat med lätthet, stil och klass och nu vunnit Sveriges Mästerkock
Hemma brukar vi fira nationaldagen med något gott fika på eftermiddagen eller en smarrig efterätt på kvällen men när nationaldagen bjuder på ett sånt fantastiskt soligt sommarväder – iaf i Uppsala – så kanske man inte är så sugen på att stå i köket hela dagen och då passar dessa ljuvliga rulltårtsbakelser perfekt
Min kompis Sassa fyller år idag. Sassa gillar grodor. Hon har samlat på grodor i många år. Jag tycker då att det passar alldeles utmärkt att göra grodcupcakes till födelsedagsbarnet ifråga
Hipp hipp hurra för bloggen idag. Min kompis fyller nämligen 1 år idag. Jisses, vad tiden går fort. För ett år sedan peppade Helena mig att börja blogga, som hade börjat blogga någon månad före mig, om vår stora passion - mat
Grattis Malin Pettersson från Borås. Din kladdkaka fick mig att lyckas för första gången. Jag och choklad har aldrig riktigt varit kompisar och jag ville så gärna bli bästis med kladdkakan, som ska vara så enkel att ”svänga ihop”
Hipp hipp, hurra hurra hurra HURRA. Idag fyller bloggen 2 år och det känns helt fantastiskt. Senaste året har läsarantalet växt och samarbeten och roligheter runt omkring bloggen har ökat
Grattis på Sveriges Nationaldag. eller vad man nu säger. HEJA SVERIGE. Blev minsann något litet solbränd igår på armar, huden ovan bopparna och ansiktet
Kan bara inte tro att tiden gått så fort, samtidigt som det känns som en evighet sedan. För fem år sedan spenderade jag en av de bästa dagarna i mitt liv, dagen då vi hade våra nära och kära runt oss och bröllopet som blev bättre än jag någonsin vågat hoppas på
Experiment. Jag provade att dra igång en vetesurdegsgrund på tre olika vis. I en blandade jag en lite rivet äpple som starthjälp, en annan fick lite rågsurdeg, och i en tredje burk blandade jag i lite yoghurt
Idag fyller världens bästa AC år, GRATTIS. Så idag blir det lite kortare pluggdag, självklart lyxar vi till det med födelsedagslunch istället för matlåda och ikväll blir det middag och fest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.