Ännu har jag inte prövat Korvhantverk, trots att Fredrik hyllat dem så lockande, mendet kommer. Glest mellan inläggen, och dålig svarsfrekvens på kommentarer
Detblev en liten buffé som passar perfekt när man är några stycken. Klart det tar lite tid, mennär gästerna kommer ärdet framdukat och klart, och man slipper stå så mycket i köket
I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan mendetblevgott nog ändå
Mendetär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
Himla trist, mendet regnar bara ändå så det gör inte så mycket om vi får sitta inne och glo. Mendetär inte direkt hjärnkirurgi att koka sylt nu för tiden
Skala potatisen och skär den i skivor. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
Ta ut formen ur kylskåpet en stund innan den ska in i ugnen så att den får rumstemperatur. Den här kan man ju fixa till redan på torsdagkvällen så närdetär fredag så har man tid att njuta lite extra
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Jag valde färska tomater men jag tror det blir riktigt bra, inte lika bra men riktigt bra, med burktomater också, särskilt om man väljer ett bra märke såsom Mutti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.