Förra veckan lagade jag den här goda rätten medfläskfilé och kantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Låt steka nästan klart på medelvärme under lock. Pressa potatisen och vispa den fluffig med grädde, smör och äggula
Hur som haver en skvätt portvin i champinjonsåsen är en höjdare och jag gjorde genast en helstekt fläskfilé, som toppades med smulad auraost och fick följe av en tärnad zucchini
Medanfläskfilén är inne I ugnen förbereder du dem andra momenten. Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Fläskfilén ansas, kryddas lätt med örtkryddor och steks så att den precis får stekyta. Sås med färska kantareller som fullständigt smälter i munnen och potatis till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.