500 g falukorv i stora tärningar. 1 bit kålrot ( 200 g ) 1 kålrabbi ( 250 g ) 2-3 morötter ½ purjolök 500 g falukorv i stora tärningar 6 dl vatten 2 hönsbuljongtärningar 2 lagerblad 1 krm vitpeppar 1 kruka färsk mejram Senapssåsen 1 dl matlagningsyoghurt 2 msk skånsk senap 1 stk fransk senap ½ krm salt
Börja med att skiva potatisen och löken. Rör ut tomatpuré och dijonsenap med lite vatten. 12-15 potatisar (medelstora). 600-800 g falukorv. 12-15 potatisar (medelstora) 1 gul lök Olja 1-1 1/2 buljongtärning 2,5-3 dl vatten Peppar 600-800 g falukorv 1 tomat 1/2 gul lök i tunna skivor Ev 1/2 grönt äpple 1-3 msk tomatpuré 1-2 tsk dijonsenap Lite vatten Ost, gärna stark
Ansa och skiva svampen och fräs i en kastrull med smör. Smaka av med salt och peppar. Blanda det kokta riset med de frysta grönsakerna och bred ut i en smord ugnsfast form
4 1 gul lök 500 g falukorv 500 g finkrossade tomater 1 1/2 msk tomatpuré 2 tsk dijonsenap 1 tsk timjan 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost 3 dl bulgur 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.