Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Jag gillar traditioner med tycker samtidigt att det är kul att bjuda på bekanta smaker i nya tappningar, som de här plommonen, inkokta i vin, råsocker, kaneloch vanilj
Granolamed ingefära, kardemumma ochkanel. De senaste dagarna har det blivit Finn crisp till frukost, och det är ju inte alls bra, så nu gör jag en granola som jag kan äta istället, jag hoppas den blir god
Jag har svängt ihop lite olika recept i köket och jag brukar alltid dela med mig utav de godaste och som utlovat kommer här ett supergott recept på en glutenfri och mjölkfri granola som är jättegod att ha på yoghurten
Blanda tillsammans med resten av de torra ingredienserna i en skål (inklusive kanel). Förut brukade jag göra en granolamed bovete, hirs, nötter och frön och den är verkligen supergod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.