Tack Farmor för den här försvinnande goda maträtten. Är du sugen på en värmande köttgryta i snöyran. Då har jag ett recept som är superenkelt och kommer göra SUCCÉ
Så, denna måndag bjuder jag på försvinnande goda risbiffar med mycket smak. En god ratatouille passar väldigt bra och det är så gott med en ratatouille som har stått och puttrat ett tag
Det fanns rätt mycket godsaker även för oss som inte äter sill. Den var uppenbarligen väldigt god för när jag skulle fota den imorse fanns det bara en skiva kvar
Blandar i tranbären och russin och häller upp granolan på burk. Jag hade en påse müsli hemma som inte ätits upp för att den var så ”höig” och tråkig så jag gjorde den lite roligare genom att rosta den med lite vatten, honung och olja samt tillsatte lite russin och tranbär
Igår gjorde jag en granola. En väldigt god start på dagen helt enkelt. Den gynnar tillväxt av goda tarmbakterier, hjälper immunförsvaret, samt skyddar mot infektioner och motverkar Candida (en dålig svamp som kan förekomma i tarmen)
Granolan är klar när den är lätt guldbrun. Vänta lite längre om du vill ha riktigt knaprig granola. 1. Blanda gryn, kli, frön och nötter i en stor bunke
Fantastiskt möra och goda kamben, och en hemmagjord glazé med sting. Revbenen kan med fördel kokas i förväg för att ligga på lut i kylen inför grillningen
Här kommer receptet på lördagens favorit – marängtårta. En favorit är annars pavlova, som är en slags marängtårta men nu testade att göra bottnarna i formar istället och dom blev väldigt snygga med lite rustik-känsla
Degen är rätt god den också. CHOKLADSNITT SOM ÄR FÖRSVINNANDE GODA1 dl strösocker2½ dl vetemjöl2 msk kakaopulver1 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver100 g mjölkfritt margarin (fast eller flytande)lite olja till konsistensen blir en formbar degpärlsocker till garneringBlanda alla torra ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.