Havrekrossgrötpå mandelmjölk med mango, banan, chiasupersylt och kardemumma. När jag har varit i USA så har jag köpt steel cut oats flera gånger, vilket ger en väldigt god gröt
Vi pratade på under tiden så satt liksom inte och klockade gröten. Börja med att blanda kokosmjölk ochproteinpulver noga, i en shake eller i en mixer (för att undvika att det klumpar och blir grynigt) koka sedan ihop alla ingredienser i en liten kastrull på medelvärme tills kokosmjölken börjar bli tjock och krämig, red den sedan något om det behövs med två tsk arrowrot
denna typ av gröt håller mättnadskänslan mycket längre än min vanliga morgon. kesella, jordnötssmör och vatten i en matberedare, blanda till en jämn smet,
Gröt är ju väldigt lättlagat, bara att ta havregryn och vatten, blanda i en (inte för liten) skål, ställa in i micron i en minut på full effekt, röra om, kontrollera konsistensen och ev
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.