Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
x Ugnbakad grötmedjordnötssmöroch päron i, med varma hallon på toppen. Men oj vad dagen gick fort och jag hann bara gör en bråkdel av sakerna innan jag skulle på middag med mina föräldrar för att fira att jag slutat skolan
Glasstårta på marängbotten med dulce de leche- och polkaglass toppadmed salt kolasås,. Till exempel kan man använda sig av en köpt marängbotten, och hinner man inte med att göra två olika glasslager kan man satsa på att istället göra dubbel sats av det ena
Lägg ut alla ingredienser på tallrik, forma citroncrèmen till små ägg och placera på tallriken, avsluta med att plocka små dillkvistar och mangoldskott att dekorera med
Toppa gärna med lite näringsrika bär som blåbär eller gojibär. Även dadlar ger en hel del fibrer till kroppen, medan kakaon är en fantastisk källa till antioxidanter
Lägg upp sallad på tallrikar ochpåmed musslorna. Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Lägg pågrötenoch toppa med äpplena, jordnötssmöroch lite valnötter. Som när någon i mitt flöde lägger upp en bild på stekt gröt, och jag direkt känner varföööör har jag aldrig tänkt på det
Jag toppademed några physalis, lite riven kokos och kokosflakes. Här är en betydligt hälsosammare variant medavokado som bas och som smaksätts med mango, kakaopulver och honung
Andra gången gjorde jag min gröt vegansk ochmed en annan smaksättning. Första gången jag gjorde bakad havregrynsgröt så lagade jag den med ägg (recept här (klick))
Ugnsbakad gröt är en stor favorit när jag har lite mer tid på morgonen. Mosa bananen och blanda tillsammans med havregryn, mjölk, hallon och vaniljpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.