Grönkålslasagne
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 10 st lasagneplattor , gärna fullkorn 1 st grönkålshuvud , litet, alt fem stora blad 100 gram fetaost , smulad 1 burk(ar) konserverade tomater, hela , hackade 1 st gul lök(ar) , hackade 2 st vitlöksklyfta(or) , pressade 1 msk oregano , torkad 3 msk äppelcidervinäger 3 msk socker 1 st citron(er) , det finrivna skalet 8 dl mjölk 2 msk vetemjöl 2 msk smör 1 odefinierad rapsolja , kallpressad 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.