Brysselkål, färsk är alltid godast men det går bra även med fryst. Igår hade jag inga särskilda ingredienser hemma till en sallad som tillbehör till våra grillade kycklingfiléer så jag tänkte som vanligt göra ugnsrostade grönsaker vilket alltid är en hit enligt mig och fasligt gott
Stuvningen som blir över kan man lägga i en liten form och strö över ost, ät med sked, gott, gott. Vi drack ett jättegott vin till hummern som kommer ifrån Nya Zeeland
Serveras med ett gott kött och en grönsallad. Börja med degen. Forma degen med hjälp av en matsked till små kulor och lägg dessa i kokande saltat vatten
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.