Den första råvaran imitt samarbete med PrimeWineGroup och Robertson är Västerbottensost, och den använde jag mig av för att smaksätta en riktigtepiskt god mac and cheese - (helt enkel, amerikansmakaronilåda, om man så vill)
Den här bullen är en vanlig bulle som vi har ifika men en kopp te/kaffe, mellan mål till barn eller frukost på morgon iThailand men där ithailand kunde jag inte baka själv som här iSveriges eftersom det lätt att köpa och de säljer över allt
d Föra gången gjord jag grönt te macarons med Röda böner fyllning och jag vet redan att grönt te är väldigt hälsosam, om man blanda grönt te pulver i alla typer av bakverk det gör en fantastisk grön färg och absolute du kan känna en av Asienidina bakverk
Imarinadenfinns den kinesiskakryddblandningenFiveSpice, vilken jag hittade på Daglivsi Stockholm, men man kan förstås göra sin egen eller kolla inasiatiskabutiker
färsk koriander. Att kontemplera dagens middagi duschen visadesig vara en god idé. Menad jag skrubbade mig ren från barnens tidigareintag och uttag av föda kom jag på denna ypperligavariant på kyckling och röd curry
Och visst var det gott, särskilt det extra ostiga, knapriga översta lagret , men det kändes ändå litebland och tristikryddningen trots att jag saltade och pepprade ordentligt och hade ilite cayennepeppar
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlastill “mac and cheese”, en krämigmakaronigratäng med ost och annat gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.