I helgen hände det ofattbara. Jag testade ännu en ny frukostvariant. Allt surfande på diverse dregelframkallande bloggar har gjort mig otroligt nyfiken på otaliga frukostrecept
Good Food av Kristin Kaspersen. Som jag skrev om tidigare har jag fått hem Kristin Kaspersens senaste bok Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin utgiven av Bonnier Fakta
Marble butter cake / Tigerkaka är en av min favorit kaka som jag alltid bakar eftersom de är gott och lätt att bakar och man behöver inte dekorerar alt, särskilt mina barn gillar också
Det där med att blogga under jul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker ni inte. Dock hinner man med annat när man INTE författar inlägg, det har jag nu förstått efter ett par späckade dagar på resande fot
There are a couple of things that never gets old. One of those things, is this cake. It has a soft sponge layered with banana and raspberries, covered in whipped cream and topped of with whatever’s in season
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.