Om någon, mot all förmodan och dennes bättre vetande, skulle be mig om ett liknande råd så skulle det bli "You can never have too many recipes withchocolate, peppermint or on carrot cake"
Parmesan, finely grated, plus more for servingFreshly ground black pepper. (1 stick) unsaltedbutter, cut into pieces, divided1 small regular lemon or Meyer lemon, very thinly sliced into rounds, seeds removed1 oz
I received an order for chocolatecakeswith a filling of mousse. Chocolatecake base. Efter att tårtbottnen svalnat delade jag dem i tre delar och fyllde dem med ett lager mangomousse och ett lager hallonmousse
Melt the butter. Layer the cakebatters in the mold with milk chocolate in between. Before I’ve posted recipes on this lemon and strawberry spongecake, chocolate sponge cake and a brown sugar and peach spongecake
But I don't like semlor so I made this chocolatecakeinstead. Det är ju faktiskt semmel/fettisdagen idag, men eftersom jag inte tycker om semlor så bakade jag en kladdkaka med extra protein - en nyttigare variant dessutom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.