Start by boiling the potato. / Klart. When my brother became a vegetarian, I can’t say I was a huge fan of fish… I liked salmon, but mostly I would stick to chicken
I helgen hände det ofattbara. Jag testade ännu en ny frukostvariant. Allt surfande på diverse dregelframkallande bloggar har gjort mig otroligt nyfiken på otaliga frukostrecept
För det är ju ändå vinter trots att julen snart ska dansas ut. This blogpost is a good exaple on that. Idéer finns det gott om och det kommer snart att börja ploppa upp massa nytt gott här på bloggen
salt, svartpeppar, chiliflakes. Good Food av Kristin Kaspersen. salt, svartpeppar, chiliflakes. Som jag skrev om tidigare har jag fått hem Kristin Kaspersens senaste bok Good Food – glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin utgiven av Bonnier Fakta
Jag bakade mitt favoritbröd "Vik-Vila-Brödet" från Martin Johansson bok, "Enklare bröd". Life is good. När man vikt klart brödet ska det jäsa i en timme i bunken
Salt, svartpeppar. Igår åkte jag förbi KMTI o bytte ut tavlan som jag sålde till en medlem på KMTI mot en målning som heter Wildest Heart men den är lite för liten för den stora väggen så jag ska snart byta ut den mot en större som snart är klar
Det där med att blogga under jul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker ni inte. Dock hinner man med annat när man INTE författar inlägg, det har jag nu förstått efter ett par späckade dagar på resande fot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.