Emma tipsade mig om en variant av Pad Thai som jag bara var tvungen att testa. Nu tjugo år senare är jag lika fräknig, inte så knubbig men gillar thaimat
Riv mandelmassa och lös den med. Först ut är botten. Tillsätt mandelblandningen. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
En snabbfixad (baraman kommit ihåg att tina hummern så klart. Vi får bara se hur mycket tid det finns att lägga på bloggen framöver, mycket teori som ska läsas in
Sen ärdetbara att njuta och ja, den går att laga en kulen söndag närman ändå är hemma och donar. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Måste bara tipsa om det mycket goda lättvinet Light as a feather. Toppa med ett kryddsmör, som jag inte var upphovs"man" till och därför inte vet receptet på, men gott var det ☺
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om manbara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Lördagsgodis. Kvarg Pepparkakskryddor (inte för mycket bara då kryddorna är rätt starka) Sötningsmedel efter smak Vill man lyxa till det smular man ner krossade pepparkakor i det hela
) jag har aldrig tidigare gjort så snygga naglar hemma, så i nuläget kan jag bara rekommendera det men jag får väl återkomma senare med hur borttagningen går och hur länge det sitter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.