Så där ja, där har ni lite från vår helg. Så har snart ännu en måndag kommit och gått, vart helgen tog vägen har vi ingen aning om - den försvann snabbt
Caritas fisksoppa från Norrtälje. *Bongs hummerfond är fri från mjölk, ägg, gluten, nötter. Första gången jag blev bjuden på denna gudomliga fisksoppa var hos min svärmor, Carita
Igår kom min man hem med den här lådan med munkar från Dunkin Donuts och det var en trevlig överraskning =) Jag tycker att det är väldigt gott med munkar och min favorit här är nog hjärtat med sylt i och Mr Happy, de här munkarna är så mycket godare än såna som man köper i bake off-disken i mataffären eller på Mc Donalds
Åh, vad skönt det har varit med ledighet. Så otroligt välbehövt. Jag och min man har varit hos min familj i Norrland i en vecka, men är åter på hemmaplan
Varför inte prova de nya produkterna från Caj P. Våren är här och grillsäsongen närmar sig – kanske har du redan grillat en och annan burgare under de senaste dagarnas ljuvliga vårvärme
En liten trevlig plock-tallrik med sill, lax och räkor. Sill med emulsion på brynt smörinlagd sillhårt brödbrynt smöräggulavinägerLåt det brynta smöret svalna av så det har ungefär samma temperatur som ägget och vinäger
Ingredienser4 pers* Ca 300 gram kallrökt lax* En röd paprika, skuren i små tärningar* En burk hela tomater (eller färdig tomatsås)* Saften från en halv citron* 1/2 dl vitvin* En halv kruka persilja* En vitlöksklyftaGör så här
Att en sådan enkel sak som en picknick korg och en solig höstdag i skogen kan få en att må så bra. Men innan vi ens åkte till skogen så stekte jag högrev i större bitar och den fick koka ett kort tag i rödvin, buljong, salt och vatten
Vi är tillbaka till Linas Matkasse (efter en period när barnen bara vägrade äta från Linas matkasse ) och är nöjda med leveransen denna vecka, dock saknades en förpackning bröd
Sensommarens första gryta kan med fördel bli en Fiskgryta från Alsace. Det har receptet kommer från början från Vins d’Alsace, vinproducenternas sammanslutning, och heter i den tyskspråkiga versionen Fischragout in Riesling
Sensommarens första gryta kan med fördel bli en Fiskgryta från Alsace. Där samsas forell och havsabborre med lite syra från vin, rund gräddighet och en liten pikant ton av dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.