När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Jag tar det som ett gott betyg och visst njöt vi alla av de här himmelskt goda desserterna. Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Efterrätter. Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager med karamelliserat socker högst upp som man knackar hål på med skeden
Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt godavitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten. Har du inte egna blåbär i frysen finns de naturligtvis att hitta i frysdisken i affären
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Så, igår när vi hade besök av våra fina Bergsbyvänner gjorde jag ett försök, och det lyckades också. Förra helgen hade jag och mina kollegor glöggmingelkväll, och Anton hade gjort en jättegod saffranspannacotta
Vispa grädden ganska hårt och blanda i crème fr. Vira in i plastfolie och låt stå i kylen över natten. kolla innehållet i brödet, välj laktosfri vispgrädde och créme fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.