Lägg fisken i en ugnsform. Vispa ihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
Godast till är potatismos. 200 grader Godast till är potatismos. Hittade denna på nätet för ett par år sedan och sedan dess har vi gjort den många gånger - ser fram emot att få äta den idag eftersom mannen i mitt liv lovat fixa den efter sin löpning
Och det var verkligen en av de godaste fiskgratänger jag ätit. Blev otroligt saftig och god. Varma och mjuka och saften blev om möjligt sötare och godare
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.