Hejsan hoppsan. Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept med kassler som är så vansinnigt gott. Jag är på språng till jobbet så denna form har jag precis tagit ur ugnen och den får övriga familjen njuta av senare ikväll
En sallad som räcker en hel vecka, man gör salladen under helgen och vips har man grönsaker till veckans alla måltider, salladen håller minst en vecka i kylen
Jag har tidigare nämnt att jag är tokig i pastasåser och just denna med bl. a lövbiff, soltorkade tomater, champinjoner och basilika är nog minsann den godaste hittills
En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Ingredienser Portioner. 8 1 1/2 kg djupfryst benfri älgstek Saltlag 1 l vatten 4 msk salt 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk torkad timjan 1/2 msk torkad rosmarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong