Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan)
Gnocchi är mjuka nudlar eller klimpar som lättast görs av pressad potatis. I Italien används ofta rätter med gnocchi som förrätt, eller som alternativ till vanlig pasta
gnocchi med vitlöksfärskost, citron och edamame. One-pan gnocchi med tomat och mozzarella. 2 påsar potatisgnocchi. Häll i gnocchi i pannan och låt den koka tillsammans med tomatsåsen i runt 5 minuter, eller tills all gnocchi har mjuknat. 2 påsar potatisgnocchi
Koka upp vatten till gnocchi. Vänd ihop gnocchi med kycklingröran och servera genast. 2 påsar färsk Gnocchi800 gram kycklingfile2 1/2 dl vispgrädde3-4 msk ajvar1 tsk sambal oeleksalt & peppar
Igår gjorde jag gnocchi. Det var första gången som jag gjorde det, gnocchi är italienskt och kan göras på flera sätt men dem vi åt var gjorda av potatis
Hemmagjord gnocchi är faktiskt mycket lätt att göra, och gott blir det. Ibland kan jag tycka att köpt gnocchi blir väl mjuk vid kokning, men det blir inte denna
Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. 500 g Färsk gnocchi. 1salt och svartpepparStek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg
De fick göra sällskap med en påse gnocchi jag köpte på Lidl. Du gör förstås din egen gnocchi, men är man bekväm som jag så är Lidls variant riktig vardagslyx
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.