Ett roligt glutenfritt alternativ som jag definitivt kommer baka mer med. Eftersom jag var vrålhungrig ville jag att det skulle gå snabbt så jag kom att tänka på pannbröden jag brukade göra när jag var yngre, ni vet de där bröden som man steker i stekpanna i ett par minuter som nästan blir som ett tunnbröd
Brödet går snabbt att baka eftersom det inte behöver jäsa. Lättbakad glutenfri kavring med fyllig och djup smak som kommer av brödkryddorna och sirapen
Idag får ni recept på ett riktigt maffigt, glutenfrittjulbröd, med massor av godsaker. Det är mörkt, tungt, saftigt och smakrikt och passar förträffligt till någon god ost
Jag har gjort om det lite och gjort det glutenfritt. Verkligen enkelt och snabbt att baka. Det här receptet kommer ursprungligen från tidningen hembakat
Får jag presentera ett riktigt gott och saftigt julbröd med mycket smak för er. I årets julbröd använde jag Chrisbel´s fina glutenfria mjölmix - en av få mjölmixer som finner nåd inför mina ögon - och som degvätska använde jag julmust från Apotekarnes som ska vara okej för glutenintoleranta
Du har måltiden klar så snabbt som det tar att koka pastan. En favoriträtt hemma hos mig. Den är snabblagad, smakrik och känns som vardagslyx med körsbärstomater, soltorkade tomater, vitlök, olivolja, timjan och valnötter (vegan)
Nytt för i år är att jag kommer göra glutenfritt bröd. Scroll down for english. En jultradition jag aldrig aldrig aldrig kommer avvika från är den sena kvällsmackan eller nattmackan på julaftonskvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.