Recipe in ENG…. Det finns olika sätt att lätt och smidigt få till underbara bananpannkakor. Jag har tidigare lagt upp recept på en äggfri variant och på banan & chokladpankakor
På den tiden var jag inte så haj på det här med att anteckna vad jag gjorde när jag lagade eller bakade, så jag hade inga exakta mått på den men la upp ett ungefärligt recept ändå
Dessa toppar är saftiga och söta med en självklar smak av kokos. Kom Mackan hem till mig - och berättade att han hade bakat kokostoppar dagen innan, det började omedelbart vattnas i min mun och jag föreslog att vi skulle baka med en gång
Täck botten på några muffinsformar fyll med bär, täck toppen. 2 dl växtbaserad mjölk2,5 dl mandelmjöl0,5 dl kokosnötsmjöl1 tsk vaniljEv lite stevia3 rågade msk chiafrön2 msk fiberhusk2 tsk bakpulverJordgubbarBlåbär Vispa allt med elvisp, låt stå 15 min det ska vara lite degig konsistens
Glutenfria scones. Här är man uppe med tuppen, eller något. Sockerfri lemon curd. Jag ville hålla mig traditionell och något som vi vanligtvis åt när vi bodde i London var scones med lemon curd, så så fick det bli
Smält smöret och rör ner i smeten tillsammans med grädden. Dela det här inlägget med dina vänner. 1 msk kikärtsmjöl (funkar lika bra med vetemjöl men då blir de ej glutenfria). 1 msk kikärtsmjöl (funkar lika bra med vetemjöl men då blir de ej glutenfria)
Glöm inte bort att länka mig om ni postar receptet på era sociala medier. Utan tillsatt socker, glutenfria och betydligt kalorisnålare än den vanliga variaten (det betyder att du kan äta fler, hehe
Vispa ihop ägg, kokosolja och mjölk med en gaffel i en bunke. De ska fortfarande vara lite lösa i mitten, ställ kallt så de sätter sig och servera sedan med vaniljkvarg (naturell kvarg blandat med lite vaniljpulver) eller kvarg blandat med hallon
com ]En kladdkaka med den där härligt sega konstistensen, men utan allt socker. Istället är den boostad med extra protein, innehåller nyttiga kostfibrer och är kalorisnålare än den vanliga varianten
Häll sedan över båda burkarna med stora vita bönor i ett durkslag och skölj noga av dem. Häll sedan ner kokosmjöl, mandelmjöl, proteinpulver, sötning och bakpulver och blanda smeten med en sked
I och med att jag ofta mixar isbitar och frysta bär och använder den flera gånger per dag kanske det inte är så konstigt att de inte håller hur länge som helst
Jag har för övrigt verkligen förälskat mig i färska dadlar som sötningsmedel – de ger en riktigt fin sötma utan att för den skull ge så mycket smak i sig självt, till skillnad från t ex torkade dadlar, fikon eller aprikoser
Googlade olika specialrecept och mixade ihop dem lite och bakade nåt i stil med de här. Det här var inte de vackraste muffins jag åstadkommit precis men är glad att jag lyckades få dem glutenfria, mjölkfria, sockerfria OCH ätbara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.