Have you heard of the dry cake or what do you call these cakes where you live. This cake is gluten-free, but you can use wheat flour or other flours of your choice
Cinnamon coconut cake. Här har ni en saftig kaka med kanelsmak, bakad med banan och blåbär. Den innehåller inget smör eller andra mejerier, utan jag har här använt mig utav kokosmjölk vilket passar perfekt i denna kaka
Först börjar jag med Orange sponge cake med apelsin sås, andra gången bakar jag Marmorerad Apelsin rulltårta och den här gången bakar jag Apelsin kaka i långpanna
It is also gluten-free. Kakan smakar milt av citron och får en mjuk och len smak av ricotta. The cake tastes mildly of lemon and gets a soft and smooth flavor of the ricotta
This year I made gluten-free runeberg's cakes and I can say that they were very good. Let cool and soak the cooled cakes with water-almond extract mixture
Mer bakning åt folket. Hur är det för er, bakar ni mer under sommaren och semestern. Nu när jag är hemma och samtidigt jobbar mindre på Vasakronan under denna vecka, så hinner jag baka mer
The cakes are gluten-free and sugar free. 2 tbsp coconut oil. Pour batter into two silicone molds (7cm in diameter) and bake the cakes in 175 C degree oven for about 20-22 minutes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.