Och om man bara är flitig och rör ordentligt med en halvtimmes mellanrum tillglassenfrusit, så blir den sådär len och krämig som köpeglass, bara ännu godare
Visserligen är ju glassALLTID gott – även i smällkalla vintern, men sådana här högsommardagar som vi haft idagblir man ju ändå lite extra sugen på läskande glass att svalka sig med
Ja varför inte göra glass. Och den ska gärna ha stått i frysen ett dygn så min står alltid där. Ibland får man äggulor över och då brukar jag göra glass(eftersom du bara använder gulan iglass)
Sommaren är glassensårstid. Kolaglass . Frys i ett par timmar. Självklart tycker jag att man ska njuta av glass under sommaren, men här bjuder jag på några nyttigareglassalternativ
en RIKTIGT god, helt naturlig och enkel glass som är perfekt för stora som små. Ända sedan jag upptäckte @pbeechie's (på Instagram) recept på mandelmjölks-glass för några veckor sedan har frysen fått jobba på högvarv
Jag bad maken köpa lite köttfärs tillAlice. Kokade en tomatsås på färska skållade tomater, lök fräst i rapsolja och rosmarin och timjan (plocka ut innan såsen mixas)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.