20121005 =
76,4 kg 20121105 = 77,4 kg 20121205 = 76,2 kg 20130105 = 74,8 kg 20130205 = 74,7 kg 20130305 = 75,5 kg 20130405 = 76,6 kg 20130505 = 78,5 kg 20130605 = 77,7 kg 20130705 = Semester
20130805 =
79,9 kg
NORMALVIKT = 70,5 kg
2013-10-10 Nu
har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre :)
) Som ni kanske lagt märke till ser bloggdesignen lite annorlunda ut, detta är egentligen helt ofrivilligt då jag fick besked av design-sidan att uppdatera mallen, men så fick jag aldrig tillbaka min ursprungliga och nu kan jag inte hitta den
Kan lämna besked då. 10 Oct. 15. 50. Kolakladdkaka. 8kommentarer. Hej igen och god eftermiddag. Jag är nyss hemkommen från jobbet ocyh hämtning på förskolan, så nu tänkte vi göra fredag här hemma
Det är mycket i bakväg som jag gärna vill testa, men tiden räcker tyvärr inte alltid till. Under min semestervecka upp i Söderhamn passade jag på att testa "kalljäsning"
Och att man inte får besked om när strömmen kommer tillbaka är bara såååå frustrerande. Men hej. Nä, de va inte igår direkt… Beklagar verkligen det långa avbrottet
På Idas båda kalasdagar bjöd jag på denna glutenfria rabarberpaj med corn flakes. Den blev så god och krispig vid första försöket så självklart gjorde jag en till paj till nästa kalasdag
Ja, gott folk. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig
Jag märkte en tydlig förändring på att smårynkorna vid ögonen nästan försvunnit, samt att ögonen inte längre var svullna på morgonen och det var glädjande kan jag säga
I år har jag för första gången odlat vitlök (med framgång) och nu börjar det bli dags för skörd. Det känns som ett litet trolleri att dra upp de färdiga lökarna ur jorden och lite extra högtidligt att använda dem i matlagningen
Jag vet att det inte var så länge sedan jag sa det, men ibland bara fastnar jag för en bild. Jag utmanas av att se om även jag kan skapa de bakverk som jag själv fastnat för
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.