Risottomed sparris, sojabönor & räkor. Servera på snyggt fat och toppa med sparristoppar, räkor, sojabönor, riven parmesan och ringla över basilikaolja
Rör ned den större mängden parmesan och sparris i risotton, toppa med sparrisknoppar ochräkor, och servera genast i djupa tallrikar med en rejäl driva extra parmesan som tillbehör
Hetta upp en matsked olja i en kastrull, fräs lökhack på medelvärme tills den är mjuk och glansig, sänk värmen och rör ner riset, fräs en stund under omrörning
Räkor blir en av ingredienserna även på kvällens mattallrikar minsann, men då hamnar dom i en citronrisotto som vi tänker ha till torskrygg och bläckfiskringar
kräftstjärtar, räkorochhummer är också gott att röra ner i slutet innan man serverar risotton. Senast var det mannen som gjorde en jättegod risottomed sparris, mascarpone och lättstekt parmaskinka
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.