These "meatballs" I made beforeChristmas, but of course one can make them now too. quinoa och svarta bönor i frysen, så jag blandade dem medan de fortfarande var
Och jag kan för min själ inte hitta julstämning när jag fortfarande kan gå i höstjacka om jag känner för det, plocka kryddor ute i mitt kryddland och såg en pensée i en trädgård i går morses
I will go back out into the kitchen as soon as this blogpost is posted and make some baileys fudge with toasted hazelnuts and some orange and star anise toffee
Den är to die for. Christmas PavlovaBottnarna6 äggvitor300 g strösocker (nästan 3½ dl)½ tsk vaniljextrakt1 msk maizena½ tsk vitvins- eller äppelcidervinägerSätt ugnen på 150 grader
It´s just me, wanting to clear out the Christmas recipes that didn´t make it on to the blog in time this year due to mine lost-of-inspiration-to-blog-period beforeChristmas
I found the recipe on Ida Wargs blog but didn’t have time to make it beforeChristmas. I prefer to call it a bread, and have it for breakfast or as a snack
Fördela smeten i formarna. Christmas CakeBottnar115 g rumsvarmt smör175 g socker (2 dl)2 stora ägg145 g vetemjöl (inte riktigt 2½ dl)6 g bakpulver ( 1 lite rågad tsk)2 nypor salt60 ml mjölk60 ml gräddfil1 tsk vaniljextrakt2 msk marsala vin1 ask kakfyllning½ ask röda coktailbär½ ask gröna cocktailbär2 msk vetemjölSätt ugnen på 175 grader (ej varmluft). Smöra och mjöla eller klä fyra stycken formar, 15 cm i diamter. Ta ut kakorna och låt dem svalna i formen 15 minuter in de stjälps upp och får svalna helt på kakgaller
Lägg gärna bakplåtspapper i botten så blir det enkelt att få ur dem ur formarna sen. Blanda in denna med hjälp av en slickepott och häll sedan ner smeten i kvarvarande form
If you want to try something new forChristmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a raw pie with flavors of gingerbread, caramel and chocolate
I also wanted to make a dip for these fries since it is football season and I love snacking on sweet potato fries in the afternoon, breakfast (yes breakfast
For my international readers. instagram 100kitchenstories. Det är sommar, det är sol och det är varmt. Det man helst vill dricka och äta är då något kallt och svalkande, som man kan ha förberett sedan dagen innan, som man bara kan plocka fram från frysen och som givetvis är hälsosamt och utan socker
Jag bakade kakan i min nya kakform från Nordic Ware och är mycket nöjd. Even though it is over a month until Christmas, I have already begun to bake with Christmas flavours
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.