Men receptet på pepparkaksflarnen är mitt eget recept. //Matilda PEPPARKAKSFLARN. Passar bra till jul med en god smak av pepparkakor och det doftar pepparkakor i hela huset när man gräddar kakorna
På jobbet häromdagen hade någon köpt en låda med Gilles kardemummakakor. Lätt hänt att det slinker ner både tre och fyra såna till kaffet på eftermiddagen även om jag egentligen inte tycker att det är värt att slösa kalorier på köpekakor
Håll för ögonen om ni inte vill höra skryt, eller att sluta läsa kanske är mer effektivt. Gjorde nämligen en sådan sjuhelsikes god fisksoppa i går kväll
Nathalie & Gilles Fèvre, ett lätt och fräscht vin som passade ypperligt till både briochesnitten med ljuvligt lätt getostkräm och tryffelpäron samt paprika-tarte tatinsnittarna med tapenade och basilika
Botten är gjord på Gilles havrekakor och fyllningen består av deras chokladbollar. Nyligen så hade Gille en baktävling där man skulle använda deras kakor för att skapa en ny, kreativ och god fika
Veckan som varit firade fiskbutiken Hav52 1 år och det firade de med erbjudanden hela veckan. Jag köpte till exempel räkor för 99kr/kg och torskrygg för 149kr/kg
Matsedel vecka 23. Godkväll i sommarvärmen. Visst är det ljuvligt. Ja, ni som hängt med mig ett tag här inne vet mycket väl att nu njuter jag som mest verkligen
I dag är det påskafton och vädret här hos oss är faktiskt helt ok. Sex grader och sol. Slipper ju snö i alla fall, som delar av vårt land fortfarande får stå ut med
Oj oj, vilken intensiv helg jag har haft. Tur att jag även haft lite ledig tack vare höstlov. Jobbade måndag och tisdag och hade sedan onsdagen helt ledig
Smält matfettet. Krossa pepparkakorna fint och blanda smulorna med fettet. Tryck ut blandningen i en form, ca 22 cm i diameter, gärna med löstagbar kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.