GI-Bröd
Hannas receptsamling
Hannas receptsamling
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Supermumsigt (och nyttigt!) GI-bröd som jag hittade recept på i Ola Lauritzons kokbok Snabblagad GI. Brödet var väldigt lätt att göra och går att variera efter tycke och smak. Jag gräddade brödet 65 minuter
  • Ett stort bröd eller två små
  • 1 timma i ugnen på 175 grader
  • 2 dl havregryn
  • 5 dl grahamsmjöl
  • 1 dl linfrö (jag använde psylliumfrön)
  • 2 tsk bikarbonat
  • 3 msk honung
  • 1 dl hackade nötter (jag tog hasselnötter och solroskärnor)
  • 1 rivet äpple
  • 4 dl naturell yoghurt (jag tog lättyoghurt, funkade perfa)
  • 2 nypor flingsalt
  • 1 dl hackade russin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.