Den här kladdkakan håller sig länge och är galetgod kylskåpskall. Idag är det Kladdkakans dag och nu ska jag äntligen dela med mig av receptet på en fantastisk kladdkaka med extra mycket av allt det goda
När jag smakade smeten (för det måste man ju) insåg jag att den skulle bli galetgod eftersom den påminde om mammas citronfromage i smaken – dvs perfekt balans mellan syra och sötma
Den var jättegod men oxå söt. Bre den över kladdkakan och ställ den ett par timmar i kylen. Så stolt över min 12 åriga dotter som gjorde en kladdkaka till oss med en massa polly i och en glasyr över
Godkväll på er. Och jisses så god den var. Nu får ni tyvärr hålla tillgodo med en urusel bild, men försök föreställa er hur vacker och fin den var egentligen
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Här har du många nyttigheter samlade i en liten rund "veggobulle". Eftersom familjen inte är överförtjusta i falafel och smaken av rena kikärtor så testade jag något nytt härom dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.