Gözleme - tunnbröd fyllda med spenat och fetaost
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bröd
  • 100 g smör
  • 2 dl vatten
  • 1½ dl naturell yoghurt
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 6 dl vetemjöl + 1 dl till utbakning
  • 360 g + 60 g
  •  
  • Fyllning
  • 1 gul lök
  • 2 msk olivolja
  • 300 g färsk bladspenat
  • ½ tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 250 g fetaost
  •  
  • Till stekning
  • 3 msk olivolja
  •  
  • Pensling
  • Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.