Vem har hört talas om turkiskt fyllt tunnbröd, gözleme förut. Vad man fyller sitt tunnbrödmed i Turkiet verkar vara olika men de brukar innehålla någon form av färs, grönsaker och ost
Stek spenaten i panna tills allt vatten har avdunstat. Blanda hackad skinka ochfetaost i småbitar. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner blandningen i smeten
Vackrast blir att lägga upp som på bilden - inte lika vackert men så mycket lättare att äta blir det om du gör en röra av feta, avokado och soltorkad tomat
För att delta i tävlingen måste du ha ett öppet Instagram-kontooch bo i Sverige. Tävlingen går till så att du helt enkelt publicerar ett foto på Instagram, eller använd ett befintligt foto på ditt Instagram-konto, som knyter an till ett italienskt matminne
TwitterFacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Fyllningen kan du variera och experimentera med efter önske och tycke, denna gång fyllde jag min zucchiniravioli med färskost ochspenat
Stek medspenatenoch börja krydda. OMELETTRULLE MEDSPENAT & LAX – FYLLNING. Eftersom jag har svårt för att ange exakta mängder då det gäller örter och blad så kör jag med ”grova nypor” och ”rejäla nävar”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.