Fylld ugnsbakad lax med fetaost och spenat
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g färsk spenat
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 600-800 g laxsida (ca 30 cm lång)
  • 300 g fetaost
  • salt, peppar, chiliflagor, vitlökspulver
  • steksnöre
  • 1 kg blomkål
  • 0,5 dl hackad bladpersilja
  • 2 dl creme fraiche
  • salt, peppar
  • 100 g färska kantareller
  • 15 cm purjolök
  • salt
  • 400 g bondbönor (ca 200g utan baljan) eller 200g haricots verts
  • flytande smör
  • salt
  •  
  • Fylld ugnsbakad lax med fetaost och spenat
  •  
  • Blomkålsmos
  •  
  • Topping
  •  
  • Smöriga bondbönor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.