Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Men det var inte det jag tänkte delge er idag, egentligen,utan gårdagens middag. Lördagsmornar är lika med lite lyxigare frukost hemma hos oss och idag blir det alltså pannkakor ,med vispad grädde, jordgubbssylt och lönnsirap till den som önskar
Man kan ju undra varför jag inte gör långkok varje dag nu när jag bara går hemma och har tråkigt. Så därför står det en gryta och puttrar på spisen just nu med en av Johans favoriträtter
Fiskgratängen jag gjorde igår blev god, så här får ni receptet. Chilisås. Men lägg fisken i en ugnsform, blanda alla ingredienser (utom grönsakerna) till en lagom tjock sås
Improviserade lite vid lunchen igår. Ville ha något, som var enkelt och går fort att laga. Kikade lite i skåpen och hittade en liten ask Creme Bonjour Blue Cheese färskost, lite tomater och oliver
Facebook. Från solsken och värme till spöregn och kyla. Igår satt vi ute utan jackaoch åt brunch i solen till skillnad från idag då det bjöds på spöregn istället
Gott och lätt. Idag ändras allt om det som förut hette pro points är nu smartpoints och allt har ändrats i points så nu får man börja om lite från början och lära sig detta nya
Fläskfilé glazad med Red Hot Chili glaze (från Santa Maria) och sedan grillad i halvorGrillat grönsaksspett med paprika ochchampinjonerKrämig potatis- och bönsalladPotatissalladen bestod av kokt och avsvalnad färskpotatis delad i halvor och blandad med en hemmagjord majonnäs, kokta sockerärter (slut på färska, men hade varit godare, och då hade de fåtts strimlats) och avrunna och sköljda stora vita bönor
Efter en stressig och lång vecka va det skönt att varva ner och ägna lördagen åt lite matlagning. Jag hade bjudit in mina stamgäster - mor och far - som är ett tacksamt sällskap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.